Adoptuj

Adopcja  to najlepszy sposób aby pomóc nam i naszym podopiecznym. W schronisku oraz w domach tymczasowych naszej Fundacji czeka na Ciebie wiele wyjątkowych psów. Pamiętaj, że adoptując psa ratujesz mu życie. Nie przykładaj ręki do cierpienia psów
w pseudohodowlach.

Rozumiemy że nie każdy może pozwolić sobie na adopcję naszego podopiecznego wtedy pozostaje nam adopcja wirtualna lub inaczej nazywana adopcją internetową czyli na odległość. Polega ona na deklaracji dowolnej comiesięcznej wpłaty na rzecz wybranego przez siebie psa. Jeśli zdecydujesz się na wirtualną adopcję któregoś z naszych zwierząt, informacja o tym pojawi się na naszej stronie internetowej obok zdjęć psa - wraz z Twoim imieniem, nazwiskiem, nickiem, logo firmy czy linkiem do Twojej strony www. Możemy także zamieścić dowolny krótki tekst Twojego autorstwa.

Wirtualnym opiekunem może zostać każdy!
Czy jesteś osobą prywatną, organizacją, firmągrupą osób (np. przyjaciółki, szkołą, klasą itp.) -zgłoś się do nas i zacznij pomagać!

Wirtualny opiekun może oczywiście poznać osobiście swojego podopiecznego, odwiedzić go, pobawić się z nim, wyjść na spacer czy poddać pielęgnacjom. Może także włączyć się w aktywne poszukiwanie dla niego domu.

Pieniądze z wpłat pomogą nam pokryć koszta utrzymania psów (pobyt, wyżywienie, leczenie) w domach tymczasowych i hotelach.

Poszukaj przyjaciela w schronisku!