Budzik

Ten uroczy pies ma równie urocze imię...Budzik :)
Przeszłość ma średnią gdyż trafił do lecznicy po wypadku, miał pękniętą miednicę i wymagał opieki. W całym swoim nieszczęściu fartem znalazł domek, który go przygarnął.
Niestety po kilku miesiącach życia bez żadnych zasad i wymogów Budzik wszedł wszystkim na głowę, robi sobie z domownikami co chce, ucieka z domu, ma lęk separacyjny czyli niszczy gdy zostaje sam. A tego wszystkiego mogłoby nie być gdyby od samego początku wprowadzone były podstawowe zasady i konsekwencja. Z biegiem czasu dzieciom przestało się chcieć dbać o psa stąd wszystkie problemy.
Budzik ma ok 2 lat. To mały ok 8kg pies, szalenie sympatyczny, przyjazny i łagodny. Łagodny również do psów, kotów i dzieci. Jest szalony i żądny atrakcji. Uwielbia wszelkie zabawy i szaleństwa. Pragnie być zauważony. Desperacko próbuje zwrócić na siebie uwagę drobnymi psikusami. Najlepiej gdyby zamieszkał w domu z innymi zwierzakami, aby miał towarzystwo. Jeśli będzie miał zapewnione regularne spacery i zabawę, problemy wychowawcze miną. Niedługo zostanie wykastrowany.
Kontakt w sprawie adopcji 692486565.