Rudolf

imię: Rudolf
kastracja: tak

Rudolf to psiak, który 5 lat temu w stanie krytycznym został zabrany z pabianickiego schroniska i trafił do adopcji
w której jest do dziś. Spokojne lata, kochająca rodzina, aż do teraz.... Rudolf znów walczy z chorobą.
Ma żółtaczkę niestety dość zaawansowaną.. Rudolf walczy o życie... Niestety jego rodzina nie jest w stanie mu pomóc
- koszty leczenia są dla nich niestety olbrzymim wydatkiem. Jedyna słusza decyzja było zwrócenie się po pomoc w finansowaniu kosztów leczenia. Dzisiejszy dzień Rudi spędza w klinice, podjęte zostało bardzo ekspansywne leczenie.
Czy Rudolf da radę? Czy pomożecie Rudolfowi zapłacić rachunek? Prosimy o pomoc! Wiemy że to pies właścicielski,
ale postawmy się na miejscu rodziny, która bardzo kocha swojego przyjaciela i chce go ratować, a brakuje im na to środków?
Dziękujemy, że podjęli jedyna słuszna decyzję - by ratować psa - i zadzwonili do nas z prośba o pomoc nie pozostawiając zwierzęcia aby powoli konało.

Rudolf ma ok 11 lat nic więcej nie możemy napisać w jego imieniu pozostaje nam tylko PROSIĆ WAS o pomoc!!!

Konto do wpłat Fundacja Pomocy Zwierzętom w Pabianicach Kundel Bury
nr 09 1750 0012 0000 0000 2188 4596 z dopiskiem Rudolf.
Za każda nawet najmniejsza wpłatę OGROMNIE DZIĘKUJEMY!

Wszystkie wpłaty podajemy na koniec każdego miesiąca w zakładce darczyńcy.

Aktualizacja 17.01.2016
Jest nieźle, Rudi chodzi, podnosi się, samodzielnie powoli maszeruje , sika bez podtrzymania i powoli je dostaje puszeczki dietetyczne i jesteśmy na dobrej drodze, nie musimy już jeździć 2 razy dziennie na kroplówki, a to mega dobra wiadomość (szczególnie dla mnie, gdyż na mnie spadł obowiązek transportowy) Co dalej?
Do wtorku jeździmy na zastrzyki , następnie tydzień przerwy i następne 7 dni leki. Tak wygląda kuracja. Kontrolne badania krwi 2 lutego, wówczas będzie wiadomo jak pracuje wątroba.
Niestety dojdzie choroba serca, staruszek już niedomaga lecz to następny etap naszych spotkań u lek wet w lutym.
Troszkę o kosztach
1 dzień - wizyta z badaniami to 170 zł każdy następny dzień spotkań to koszt 40 zł czyli razem 1 tydzień 410 zł następny tydzień to koszt 280 zł + ok 100 zł badania kontrolne. Powinniśmy zamknąć się w kwocie 790 zł na konto dla Rudego wpłynęło 337 zł
Może ktoś chciałby podarować sucha karme Hepatic dla Rudego, może ktoś ma na zbyciu?
Adres do wysyłki podam na priv. Dziękuję w imieniu Rudaska jutro postaram się wstawić nowe fotki potwierdzające poprawę kondycji.

Aktualizacja 20.01.2016r.
Wczoraj minął tydzień walki o życie Rudiego w klinice, teraz tydzień spokoju i znów zaczynamy. Jest nieźle, jednak martwi nas słaby apetyt Rudego puszka 200 g specjalistycznej karmy z trudem jest zjadana na dzień. Czekamy teraz nic więcej nam nie pozostaje. Nadal prosimy o pomoc w trzymaniu kciukasów i chociaż drobne wsparcie finansowe aby pokryć koszty leczenia , Czy ktoś chcialby może podarować Rudemu chociaż 3 kg specjalistycznej karmy? Pozdrawiamy wszystkich .

Aktualizacja 24.01.2016r.
Złe wieści z Rudym słabo jutro pewnie na cito wizyta u wet znów brak apetytu i brak siły i woli walki.

Aktualizacja 26.01.2016r.
Rudy przeszedł zbyt wiele jak na jednego psa, kilka nieudanych adopcji. Na ostatnie lata swojego życia w końcu znalazł bezpieczny dom.
Niestety ciężka choroba nie pozwoliła mu dłużej żyć u boku swojej rodziny...dzis go pożegnaliśmy... Żegnaj dziadku ....

Kochani z datków które wpłynęły do skarpety Rudolfa - uzbieraliśmy kwotę 377 zł
Koszty leczenia wyniosły 1.500 zł. :(