Borys

imię: Borys

wiek: ur.ok 2012

kastracja: tak

Borys to pies w typie bernardyna i jest szalenie sympatycznym psem. Ktokolwiek go spotka od razu zakochuje się w nim. Ma wiele uroku w sobie. Przed każdą osoba siada i podaje łapę :)Jest wesoły, lubi się bawić. Nie sprawia kłopotów. Niestety dotąd nie miał szczęścia w życiu. Dorastał w melinie, a potem trafił do schroniska. Teraz jest w domu tymczasowym. Niestety dawni właściciele nie dbali o jego dietę prawidłowo i Borys ma dysplazję stawów biodrowych. Ma zrobione badania w tym kierunku. Nie należy się tej choroby bać. Borys musi przyjmować (dość tani) syrop na stawy. Zalecenie od lekarza jest takie, że docelowo nie może mieszkać na zewnątrz przy jesiennych i zimowych pogodach. Musi być w pomieszczeniu. Tak poza tym Borys to niesamowity i łagodny pies. Zachęcamy do spotkania z nim a na pewno skradnie Wasze serca. Borys jest w domu tymczasowym w Łodzi.

kontakt w sprawie adopcji: 692486565, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.