Nutka

imię: Nutka

wiek: ur.ok 2006

sterylizacja: tak

Sunię zabraliśmy ją ze schroniska bo miała mieć zapewniony dom, ale ludzie niestety się wycofali -wieć szukamy domku dalej.

Nutka to kochana sunia, która nie sprawia kłopotów. Jest całkowicie niewidoma, nie wiemy dlaczego, ale widać po jej zachowaniu że od dawna jest ślepa bo dobrze sobie radzi. Ma dobry słuch i doskonały węch i na tym bazuje. Na spacerze trzyma sie blisko nogi. W domu nie załatwia się, uwielbia spać w łóżku. Nie jest ani szczekliwa, ani kłopotliwa. To super pies, który jest spragniony miłości i kontaktu z człowiekiem, uwielbia sie przytulać.
Psów trochę się obawia, szczególnie tych energicznych i napastliwych, te bardziej spokojne akceptuje.
Mamy bardzo mało czasu na znalezienie jej domu, bo w domu tymczasowym w którym jest dłużej być nie może.

Możliwa pomoc w transporcie.

kontakt: Magda 692-48-65-65, Agnieszka 793-046-770 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.